Royal Albert Hall kiest voor Coemar.

Coemar LED-lampen ParLite voor Royal Albert Hall.

 

De beroemde Royal Albert Hall in Londen heeft gekozen voor ParLite Coemar lichten in het kader van de herinrichting van haar systeem van interne verlichting.

De iconische Royal Albert Hall Londen heeft onlangs LED-verlichting Coemar als onderdeel van de upgrade van licht in het publiek. In totaal zijn geïnstalleerd 54 ParLites, om de kolommen theater omringen verlichten
niveau galeries.

Coemar, merk gedistribueerd in Spanje door Europro, ParLite model beschrijft als “de ideale vervanger voor conventionele koppel”. Het is een compacte en lichtgewicht, RGB biedt een briljante mix. Ook, is erg rustig omdat het vereist geen ventilator en kan worden omgezet in IP65 (Waterdicht) voor buiten. De RGB-versie wordt geïnstalleerd in de Royal Albert Hall, maar is ook beschikbaar in 3200K of Variwhite witte versie voor toepassingen die niet nodig is het mengen van kleuren.

Het team van de Royal Albert Hall, onder leiding van de Senior Technical Manager Jeffrey Ollie, Coemar ParLites modellen koos na een uitgebreide testfase, waarin meerdere producten werden getest. Na dit proces, uiteindelijk gekozen voor de ParLites vanwege de consistente kleuren, Ventilatorloze stille werking en de daadwerkelijke energiebesparing,vergelijking met traditionele wolfraam lampen. De ParLites maken met ingrijpende veranderingen en transformatie in de omgeving, omdat zij bieden grote veranderingen in de verlichting de ruimte, ook zeer snel uit de bedieningslessenaar.

ParLite Het project gaat de lange en vruchtbare relatie met Coemar de Royal Albert Hall. Ze hebben afgerond van een groot aantal upgrades van de infrastructuur “tussen racks” en kabelmanagement in de hal, die is geïnstalleerd, extra verlichting apparatuur die nodig is door de producties die worden uitgevoerd in het theater.